¨

Lokale erhvervsfolk samlede ind til årets julehjælp

Foto: TV ØST

Onsdag eftermiddag var et panel af lokale erhvervsfolk mødt op på en café i Ringsted for at ringe penge hjem til julen hos ressourcesvage familier i Danmark.

87.200 kroner.

Det var beløbet, som blev skrabet sammen onsdag eftermiddag, da Dansk Folkehjælp havde inviteret 7 lokale erhvervsfolk til en café i Ringsted. Formålet var - på blot en time - at skaffe så mange økonomiske bidrag som muligt til fordel for årets julehjælp.   

Julehjælpen går til danske familier, der, hvis de bliver godkendt, får en pakke med julemad og 2 gavekort til en værdi af 1500 kroner.

Høje ambitioner at spore

Antallet af ansøgere er steget markant i år, og blandt andet derfor var der høje ambitioner at spore hos deltagerne.

- Jeg håber, jeg kan nå op på omkring 15.000 kroner. Måske mere. Nu må vi se, sagde Heidi Cardell, som til daglig er marketing manager i Ringsted Outlet.

Både overrasket og tilfreds

Repræsentanten fra Dansk Folkehjælp var både overrasket og tilfreds med dagens resultat.

- Den her gruppe har kæmpet. Det er virkelig flot, og det har langt oversteget vores forventninger, sagde projektkonsulent Rasmus Knudsen, da indsamlingen var afsluttet.

Dansk Folkehjælp havde i dag arrangeret 8 indsamlinger forskellige steder i landet, og i alt blev der hevet 3,2 millioner kroner hjem.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App