Lokalbrag: TMS Ringsted tævede Team Sydhavsøerne

Med resultatet 27-23 slog TMS Ringsted i dag Team Sydhavsøerne i braget mellem regionens 2 bedste håndboldhold.

TMS Ringsted trak det længste strå, da de 2 bedste håndboldhold i vores region tørnede sammen i grundspillet 1. division herrer.

Med 27-23 viste hjemmeholdet TMS Ringsted modstanderne fra Team Sydhavsøerne, at de stadig er i stand til at hive en komfortabel sejr hjem.

Begge hold er kommet lidt skævt fra start i grundspillet - og havde derfor noget at bevise i lørdagens kamp.

Men selvom kampen startede lige, så trak TMS Ringsted nemlig hurtigt fra Team Sydhavsøerne – og stillingen ved pausen var ikke ufortjent 13-9.

I anden halvleg formåede Team Sydhavsøerne på intet tidspunkt at komme foran – selvom holdet med 5 minutter tilbage af kampen havde formået at presse stillingen til 20-19.

Derefter kastede holdet fra sydhavsøerne alt frem på banen – men satsningen glippede, og dermed kunne Ringsted trække nogle lette mål hjem.

Omkring 720 tilskuere fulgte kampen i hallen. Kampens topscorer blev Alexander Hansen, der scorede 6 mål.