¨

Legeplads indviet på behandlingshjem

Foto: TV ØST

Både børn og voksne var onsdag middag samlet på behandlingshjemmet Nebs Møllegård i Jystrup for at tage en ny legeplads og multibane i brug.

Onsdag middag var der jubel på behandlingshjemmet Nebs Møllegård i Jystrup ved Ringsted, hvor både børn og pædagoger var med til at afprøve deres nye legeplads med tilhørende multibane.

- Legepladsen bliver et samlingspunkt. Det kommer til at være der, hvor man går ud og morer sig med hinanden og er sammen, siger Toni Rytter, der er forstander på behandlingshjemmet, hvor der bor tidligt skadede børn.

Finansieret af A.P. Møller Fonden

Både legepladsen og multibanen er finansieret af A.P. Møller Fonden, der har doneret intet mindre end 1 million kroner til formålet.

- Vi blev overraskede. Det ligger jo ud over vores forestilling, så det må siges, at være ret vildt, at vi fik et så stort beløb, siger Toni Rytter.

Småt med underholdningen

For halvandet år siden blev den tidligere legeplads på behandlingshjemmet revet ned, fordi den ikke levede op til de sikkerhedsmæssige krav på området, og siden har det været småt med underholdningen.

- Vi har haft den midlertidige løsning at fælde et træ, som alligevel skulle fældes, og så kunne børnene kravle rundt på det, men det har set sølle ud, siger Toni Rytter.

11:48 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App