Lastbil torpederer Opel Corsa ved Ringsted

En person blev kvæstet, da en lastbil tirsdag aften kørte ind i en personbil på Vestmotorvejen ved Ringsted Nord. Trafik i begge retninger påvirket af ulykken.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 48-årig mand fra Ballerup blev kvæstet, da hans Opel Corsa tirsdag sidst på eftermiddagen blev torpederet af en lastbil på Vestmotorvejen i nærheden af afkørslen ved Ringsted Nord. Endnu en personbil blev ramt, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi. 

Ulykken betød forsinkelser af trafikken på motorvejen i begge retninger.

Alle tre biler var alle på vej i østgående retning mod Køge, da lastbilen på et sted, hvor vejen indsnævredes, og der var køkørsel, ikke fik taget farten af. Lastbilens chauffør, en 36-årig mand fra Fyn, kørte op bag i Opel Corsaen. 

- Chaufføren har ikke afpasset sin hastighed efter forholdene, men nu må vi se på hans fartskriver, hvor hurtigt han kørte, siger vagtchef Lars Mogensen, Midt- og Vestsjællands Politi.

Opel Corsaen ramte en forankørende bil, inden den væltede rundt på taget og røg af vejbanen.

Den tilskadekomne er blevet kørt til Slagelse Sygehus. Hans tilstand er ukendt.

Han fortalte redningsfolkene, at han havde haft en passager med i bilen, og derfor undersøgte politiet området omkring ulykkesstedet med hunde. Der blev dog ikke fundet nogen.

En 34-årig kvinde fra Århus i en Citroën, der blev torpederet af Opelen, endte i motorvejens midterrabat. Hun slap dog fra ulykken med piskesmæld.
  
/ritzau/