Lastbil for retten

Vognmand Jesper Nielsen tabte i dag et slag i kampen om at få lov til at drive vognmandsforretning fra sin hjemmeadresse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Retten i Roskilde skulle i dag afgøre, om Jesper Nielsen må drive sin vognmadsforretning fra sin privatadresse

- Jeg kan ikke se, hvorfor jeg ikke kan få lov at være dér. Jeg føler, at jeg har en udemærket plads på min egen grund, siger Jesper Nielsen.

17. december sidste år startede sagen i retten i Roskilde, der skal afgøre om Jesper Nielsen må have sin vognmandsforretning ved sin bopæl. Egentlig havde han fået lov af kommunen, men Natur- og Miljøklagenævnet afgjorde efterfølgende, at vognmandsforretningen ikke må være der, fordi den skæmmer naturen. Sagen afgøres den 15. april. I dag skulle retten afgøre, om lastbilen må blive holdende indtil da.

- Afgørelsen blev, at mit firma skal flytte, indtil vi har været i retten den 15. april. Det havde været nemmere at blive her, indtil retssagen er overstået, hvis vi nu vinder og får lov at flytte tilbage, siger Jesper Nielsen.

Nu skal Jesper Nielsen leje en holdeplads til lastbilen. Er den endelige dom den samme som i dag, så kan det være firmaets endeligt.

- Så er jeg da ikke sikker på, at jeg gider fortsætte. Jeg er nødt til at arbejde ved siden af for at få tingene til at løbe rundt nu, og så er jeg da ikke sikker på, at jeg gider blive ved med at drive vognmandsforretning, for så er det for besværligt, siger Jesper Nielsen.