Kyniske tyve stjal stole for 750.000 kroner

Natten til mandag brød tyve ind i virksomheden Wecare4U i Ringsted og slap afsted med varer for 750.000 kroner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Til trods for otte til 10 overvågningskameraer hænger fuldt synlige med infrarøde lys i virksomheden Wecare4U på Jættevej i Ringsted, så brød tyve natten til mandag alligvel ind. Søren Cilkit, der er direktør i Wecare4U finder stadig tomme pladser, hvor der skulle have været varer.

I første omgang lød opgørelsen på cirka 10 massagestole, skriver DAGBLADET Ringsted.

- Nu er vi helt oppe på, at der er stjålet 21 af de dyre kvalitetsstole, 40 fodmassageapparater til i alt 59.000 kroner, ni eksklusive fodmassageapparater til samlet 54.000 kroner. Samlet set tog de varer for mindst 750.000 kroner i udsalgspris, siger Søren Cilkit til DAGBLADET Ringsted.

Han har set optagelserne fra overvågningskameraerne flere gange og er chokeret over, hvordan tyvene opfører sig.

- Vi har 8-10 kameraer fordelt i hele virksomheden. Der lyser infrarødt lys fra dem alle sammen, så de kan ikke have været i tvivl om, at kameraerne er der. Det er de fuldstændig ligeglade med. Vi kan se tre unge mænd på 20-25 år helt umaskerede. De bryder ind cirka klokken 01.30 natten til mandag og vover at bruge cirka fire timer på det. På et tidspunkt kan vi se, at de kører væk med nogle af stolene. Omkring tre kvarter senere kommer de tilbage og stjæler endnu flere varer. Omkring klokken 4.30 er de ved at være færdige, siger Søren Cilkit.