To kvinder fik stjålet deres tasker

To kvinder på henholdsvis 22 og 24 år fik i går stjålet deres tasker, da de satte sig for at spise frokost i Klosterlunden i Ringsted.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De to kvinder købte mad på Torvet i Ringsted ved halv et-tiden torsdag og gik til Klosterlunden, hvor de ville spise den indkøbte mad på en bænk. Undervejs bemærkede de tre unge mænd på cirka 20 år, der sad på en anden bænk.

Kort efter de to kvinder havde sat sig, blev de kontaktet af de tre mænd, der forlangte at få de to kvinders tasker udleveret.  De tre mænd tog dernæst taskerne og løb fra stedet.

Gerningsmændene beskrives som ca. 20 år, udenlandsk afstamning. De talte dansk med sydlandsk accent, alle ca. 170-175 cm høje. Den ene gerningsmand iført en marineblå trøje med hvidt skrift på brystet og en tynd rød syning rundt om den hvide skrift. Han havde elefanthue på med tynd rød syning omkring øjne og mund.

Lokalpolitiet i Ringsted vil meget gerne høre fra vidner, der enten har set gerningsmændene eller ud fra signalementet har et bud på, hvem de kan være. Ring til politiet på tlf. 114.