Kvinde fældede knivrøver

En meget opmærksom nabo leverede i aftes de oplysninger, der fældede en mand, der netop havde knivrøvet Eurospar i Ringsted.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Oplysninger om nummerplade, og en meget præcis beskrivelse af en bil og adfærden hos dens chauffør førte søndag aften til, at et røveri mod Eurospar på Køgevej i Ringsted blev opklaret.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV2 ØST.

Knivrøver stormede ind i supermarked

Klokken 22.05 stormede en knivbevæbnet mand ind i supermarkedet, og truede sig til pengene i kasseapparatet og flere kartonner cigaretter, før han tog flugten fra stedet.

- Heldigvis var der en meget opmærksom kvinde, der boede nær supermarkedet. Hun havde bemærket bilen før røveriet – og da en mand pludselig løb hen til bilen og kørte hurtigt fra stedet, slog hun alarm, siger Martin Bjerregaard til TV2 ØST.

Kvinden har selv fornylig haft indbrud, og er derfor særligt opmærksom på uregelmæssigheder omkring hendes hjem, forklarer politiet.

Fandt gerningsvåben og udbytte ved kæreste

Kvinden havde skrevet registreringsnummeret ned, og kunne nøje beskrive bilen og dens fører.

Derfor var det en let sag, at finde manden, der gemte sig ved en kvindelig bekendt.

- I kvindens lejlighed fandt vi både den kniv, der var brugt til røveriet – og de røvede penge og cigaretterne. Derfor anholdt vi både den 24-årige mand og den 22-årige kvinde, siger Martin Bjerregaard.