Knallertkører stjal hundehvalp

En lille yorkshireterrier-hvalp blev lørdag aften stjålet, mens dens ejere - en lokal familie - handlede i Fakta på Vestervej overfor stationen i Ringsted.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hunden stod bundet sammen med en anden hvalp, da tyveriet skete omkring klokken 19.15-19.30, hvor en mand på omkring 50-55 år pludselig tog hunden ind under sin jakke og stak af på knallert. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

Det usædvanlige tyveri blev overværet af en motorcyklist, som forgæves forsøgte at gribe ind. Motorcyklisten har forklaret politiet, at manden på knallerten holdt uden for Fakta i fem-ti minutter og kiggede på de to hvalpe. Men pludselig kørte han gennem den nærliggende rundkørsel, vendte tilbage og greb en af hundene i dens halsbånd
og hev den ind under sin jakke. Motorcyklisten spurgte, hvad knallertkøreren havde gang i, og inden han stak af, svarede han, at nu havde hvalpen stået der så længe, at han ville bringe den til politiet. Men hvalpen blev ikke afleveret.

Hvalpen er en hanhund, der er grå og hvid og trimmet. Den havde et lille sølvfarvet halsbånd udformet som et kødben med perler om halsen, men navneskiltet er røget af. Manden på knallerten beskrives som 50-55 år, rødmosset og med røde øjne, som havde han drukket. Han var iført temmeligt tykt, tofarvet tøj og havde desuden en sort styrthjelm, der muligvis også havde noget rød farve, mens knallerten var sort og så lidt gammel ud, skriver DAGBLADET Ringsted. Politiet kan kontaktes på telefon 114, og ordensmagten
håber på at høre fra to kvinder, der også var tilstede og måske kan bidrage med oplysninger.