Kirkedrabet i Sneslev: Derfor blev 67-årig mand fængslet

Flere ting peger i retning mod en 67-årig mand som drabsmanden i sagen fra Sneslev. Blandt andet masteoplysinger, som placerer den sigtede tæt på kirken, hvor en 40-årig kvinde blev dræbt med kniv.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er blandt andet masteoplysninger, der peger i retning mod en 67-årig mand som drabsmanden i kirkedrabet i Sneslev i slutningen af december.

Det skriver Ekstra Bladet.

Avisen har fået aktindsigt i fængslingskendelsen fra grundlovsforhøret af den sigtede mand. Ifølge Ekstra Bladet placerer masteoplysninger den 67-årige ham tæt på gerningsstedet på det formodede gerningstidspunkt.

Den 40-årige kvinde var ansat ved Sneslev Kirke og blev fundet dræbt i kirkens kontor 30. december.

Kvindens eksmand blev anholdt og fængslet for drabet og efterfølgende fremstillet i grundlovsforhør, hvor det kom frem, at teleoplysninger fra den sigtede mand viste, at han forlod sin bopæl samme morgen, som drabet skete. Og klokken 08:38 er telefonen blevet registreret på en masteposition, som dækker gerningsstedet ved Kirken i Sneslev, skriver avisen.

Den 67-årige mand nægter sig skyldig i sagen og er foreløbigt varetægtsfængslet frem til den 28. januar. 

Også en 55-årig mand, der var kæreste med afdøde på drabstidspunktet, blev anholdt og sigtet i sagen, men løsladt igen samme aften. Hans beretning om først at miste sin kæreste og så selv blive anholdt for drabet på hende, kan du læse her.