¨

Kirkedrabet i Sneslev: Derfor blev 67-årig mand fængslet

Arkivfoto. Foto: Frederik Racher

Flere ting peger i retning mod en 67-årig mand som drabsmanden i sagen fra Sneslev. Blandt andet masteoplysinger, som placerer den sigtede tæt på kirken, hvor en 40-årig kvinde blev dræbt med kniv.

Det er blandt andet masteoplysninger, der peger i retning mod en 67-årig mand som drabsmanden i kirkedrabet i Sneslev i slutningen af december.

Det skriver Ekstra Bladet.

Avisen har fået aktindsigt i fængslingskendelsen fra grundlovsforhøret af den sigtede mand. Ifølge Ekstra Bladet placerer masteoplysninger den 67-årige ham tæt på gerningsstedet på det formodede gerningstidspunkt.

Den 40-årige kvinde var ansat ved Sneslev Kirke og blev fundet dræbt i kirkens kontor 30. december.

Kvindens eksmand blev anholdt og fængslet for drabet og efterfølgende fremstillet i grundlovsforhør, hvor det kom frem, at teleoplysninger fra den sigtede mand viste, at han forlod sin bopæl samme morgen, som drabet skete. Og klokken 08:38 er telefonen blevet registreret på en masteposition, som dækker gerningsstedet ved Kirken i Sneslev, skriver avisen.

Den 67-årige mand nægter sig skyldig i sagen og er foreløbigt varetægtsfængslet frem til den 28. januar. 

Også en 55-årig mand, der var kæreste med afdøde på drabstidspunktet, blev anholdt og sigtet i sagen, men løsladt igen samme aften. Hans beretning om først at miste sin kæreste og så selv blive anholdt for drabet på hende, kan du læse her.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App