¨

Kegle årsag til afspærret motorvej

Sådan så det ud, da politiet natten til søndag gennemførte en eftersøgning på Vestmotorvejen. Foto: René Lind

Det var en vejmarkeringskegle og ikke en personpåkørsel, der var skyld i, at Midt- og Vestsjællands Politi i nat måtte afspærre Vestmotorvejen.

En gennemsøgning langs Vestmotorvejen ved Ringsted gav søndag morgen pote for Midt- og Vestsjællands Politi. Her fandt de nemlig en vejmarkeringskegle, som sandsynligvis var skyld i, at en bilist i nat fik smadret sin forrude på motorvejen.

Politiet havde ellers fået meldinger om, at en mand var set på kørebanen, og det i samspil med den smadrede forrude fik politiet til at rykke ud med schweisshunde for at lede efter et muligt trafikoffer.

Nattens eftersøgning betød, at motorvejen blev afspærret, og trafikken ledt væk, men politiet fandt ikke noget usædvanligt. Her til morgen afspærrede politiet et enkelt spor for at være helt sikre på, at ingen personer var blevet ramt.

Ville være helt sikre i deres sag

Fordi hundepatruljen intet fandt i nat, var politiet ret sikre på, at der ikke var tale om en personpåkørsel, fortæller vagthavende fra Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

 

- Hundene vil normalt fange færten af noget, hvis en person var blevet ramt. Men vi ville lige være helt sikre i vores sag og undersøge det nærmere i dagslys.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App