¨

Kapel og bedemand ramt af hærværk

Foto: TV ØST

Både kapellet på Ringsted Kirkegård og bedemand Karl-Erik Pedersen på Harhoffs Alle er blevet udsat for hærværk. Begge steder er der blevet smidt sten gennem ru

Det seneste tilfælde af stenkast mod kapellet skete natten til torsdag, hvor en sten blev kylet igennem kapellets glasmosaik af korsfæstelsen.

- Stenen lå ved første stolerække, og den havde skubbet en stol. Det er cirka 20 meter inde i kapellet, så der har været tryk på, siger kirkegårdsleder til DAGBLADET Ringsted.

Hos bedemand Karl-Erik Pedersen blev facadevinduet smadret første gang natten til torsdag - måske omkring klokken 5.40, hvor en nabo hørte høj støj nede fra gaden.
Stenen smadrede både ruden, lavede hul i en væg og en dør og ødelagde en urne, og Karl-Erik Pedersen måtte bruge fire timer af torsdagen på at rydde op.
Ruden blev skiftet, men så gik det galt igen.

- Torsdag aften klokken 22.40 så en nabo en dansk mand på cirka 27 år med lyst hår og en rød vindjakke på. Han høvlede en flise på 15 x 15 centimeter igennem mit vindue og forsvandt ned af Hovmarksvej, siger Karl-Erik Pedersen.

Hverken han eller Martin jensen har nogen som helst ide om, hvorfor nogen har et horn i siden på død og begravelse.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App