¨

Kæresten og ekskæresten anholdt i sag om kirkedrab

Foto: Frederik Racher

De to anholdte i sagen om knivdrabet ved Sneslev Kirke er den dræbte kvindes kæreste og ekskæreste. Førstnævnte er løsladt igen, mens hendes ekskæreste fremstilles i grundlovsforhør.

Det er det 40-årige offers kæreste og ekskæreste, der blev anholdt af politiet i sagen om kirkedrabet ved Sneslev Kirke.

Det erfarer TV ØST.

To mænd fra Guldborgsund Kommune blev onsdag anholdt i sagen om drabet. De er ifølge efterforskningsleder Ove Pedersen fra Midt- og Vestsjællands Politi anholdt, fordi de havde relationer til kvinden.

- Det er det, som vi har valgt at satse på i første omgang. Og vi vil gerne afklare, om de har noget med sagen at gøre, sagde Ove Pedersen onsdag aften til TV ØST.

De to mænd er henholdsvis 55 og 67 år gamle, men politiet vil ikke komme nærmere ind på, hvordan de kendte kvinden.

Samlivet var kompliceret

Den dræbte, der var ansat ved kirken, har selv på Facebook beskrevet sin samlivs-status som 'kompliceret' og var angiveligt flyttet fra den ene mand og sammen med den anden.

I hvert fald den ene mand har siden fået ransaget sit hjem, og bilen er blevet bragt til tekniske undersøgelser.

De to mænd blev onsdag aften afhørt indgående om sagen og blev samtidig underlagt en retslægelig undersøgelse. Siden er den 55-årige mand blevet løsladt, mens hendes 67-årige ekskæreste fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk torsdag.

Kvinden blev natten til onsdag meldt savnet til Sydsjællands og Lolland-Falsters politi og blev altså senere fundet dræbt på kirkekontoret ved Sneslev Kirke.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App