Kæmpe legeplads på vej i Ringsted

Ringsted skal være kendt for mere end Outletcentret, nu vil byen også have en kæmpe lejeplads.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Outletscentret skal ikke være den eneste turistattraktion i Klosterparken i Ringsted. Står det til den nye ejer af de over 300 lejligheder ved siden af centret, M. Goldschmidt Ejendomme A/S, skal området i år udstyres med en legeplads ud over det sædvanlige. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

- Det er for at få sat Klosterparken på landkortet. Vi satser på, at det bliver et sted, hvor folk vil køre hen med deres børn for at se legepladsen, fortæller ejendomsmægler Thomas Lykke fra selskabet, der lørdag holdt åbent hus i Klosterparken.

M. Goldschmidt Ejendomme A/S købte i december de mange lejligheder af BRF Kredit for 375 millioner kroner efter danmarkshistoriens største tvangsauktion. Og nu skal der investeres i at gøre lejlighederne så attraktive, at de over 100 ledige vil blive lejet ud.

Legepladsen skal opføres af Hvidovre-firmaet Monstrum,der er stiftet af to teater-scenografer, som har brugt deres kreativitet til legepladser med rumraketter, hvaler, flyvemaskiner og andre sjove ting. Monstrum har blandt andet bygget legepladser til Nordsømuseet og Nørrebroparken og er i gang med at bygge en legeplads i Tivoli med en 125 meter lang slange med masser af muligheder for at klatre og rutsje, skriver DAGBLADET Ringsted.

play
Inge Doris

Over 500.000 danskere har nu fået mindst et vaccinestik

play
Broløbet

Folkene bag broløbet er klar med ny dato

play
Kalkunbesætning aflivet pga fugleinfluenza

Endnu et udbrud af fugleinfluenza - 4.000 kalkuner skal aflives

play
cirkus.4

Cirkus Arena vil lave kæmpe vandland, ferieboliger og koncertsted

play
DJI_0004

Brorfelde Observatorium forsøger sig med frivillig betaling til udendørs aktiviteter

play
Indslag kollektive klaedeskab.transfer

I det fælles klædeskab kan man bytte sig til nyt tøj - og så er det til gavn for miljøet

Se flere