¨

Kæmpe legeplads på vej i Ringsted

Foto: TV ØST

Ringsted skal være kendt for mere end Outletcentret, nu vil byen også have en kæmpe lejeplads.

Outletscentret skal ikke være den eneste turistattraktion i Klosterparken i Ringsted. Står det til den nye ejer af de over 300 lejligheder ved siden af centret, M. Goldschmidt Ejendomme A/S, skal området i år udstyres med en legeplads ud over det sædvanlige. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

- Det er for at få sat Klosterparken på landkortet. Vi satser på, at det bliver et sted, hvor folk vil køre hen med deres børn for at se legepladsen, fortæller ejendomsmægler Thomas Lykke fra selskabet, der lørdag holdt åbent hus i Klosterparken.

M. Goldschmidt Ejendomme A/S købte i december de mange lejligheder af BRF Kredit for 375 millioner kroner efter danmarkshistoriens største tvangsauktion. Og nu skal der investeres i at gøre lejlighederne så attraktive, at de over 100 ledige vil blive lejet ud.

Legepladsen skal opføres af Hvidovre-firmaet Monstrum,der er stiftet af to teater-scenografer, som har brugt deres kreativitet til legepladser med rumraketter, hvaler, flyvemaskiner og andre sjove ting. Monstrum har blandt andet bygget legepladser til Nordsømuseet og Nørrebroparken og er i gang med at bygge en legeplads i Tivoli med en 125 meter lang slange med masser af muligheder for at klatre og rutsje, skriver DAGBLADET Ringsted.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App