¨

Indbrudsramt skole tømt for computere og iPads igen

Foto: TV ØST

I påsken fik Campusskolen i Ringsted stjålet adskillige iPads og computere, og her i pinsen er der stjålet 20 computere og noget andet teknik fra stedet.

Endnu engang har Campusskolen på Ahorn Allé i Ringsted været udsat for indbrud. Natten til lørdag blev der stjålet 20 bærbare computere, et ukendt antal iPads, to projektorer samt strømforsyninger fra stedet, og det er ikke første gang, at tyve benytter sig af, at skolen ligger øde hen i helligdagene.

Læs også: Indbrud: Skole ribbet for iPads og computere i påsken

Også i påsken i år begik gerningsmænd indbrud på skolen, hvor der blev stjålet 16 iPads og en større mængde computere, og i begyndelsen af maj forsøgte en 14-årig dreng at stikke af med nogle bærbare computere, der var stillet op til eksamen.

Læs også: 14-årig fynbo taget for computertyveri på skole

Han blev dog tandset i tide, og skolen fik sine ting tilbage, og måske er den lige så heldig denne gang. I hvert fald meddeler politiet tirsdag morgen, at der efter indbruddet blev fundet 20 computere i en indkøbsvogn ved Klostermarkskirken ikke langt fra Campusskolen. Det var en hundepatrulje, der fandt computerne, og politiet skal sammen med skolen nu have fastslået, om der fortsat mangler nogen computere.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App