¨

Indbrud: Skole ribbet for iPads og computere i påsken

Foto: TV ØST

Campusskolen i Ringsted er blevet ribbet for computere og iPads i påsken. To andre skoler har også haft indbrud.

Elever og ansatte på Campusskolen i Ringsted er tirsdag vendt tilbage efter påskeferie til en indbrudsramt skole. En eller flere gerningsmænd har natten til fredag begået indbrud på skolen, og de er gået efter it-udstyret.

- Der er stjålet 16 iPads og så temmelig mange computere. Vi holder det præcise antal for os selv lige nu af hensyn til efterforskningen, men der er tale om en del, siger Carsten Andersen, kommunikationsansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Ærgerligt op til prøverne

Indbruddet skete mellem klokken 0.10 og 03.30 på skolen på Ahorn Allé, og tyvene kom ind ved at knuse en rude til biblioteket.

- Det er selvfølgelig en super ærgerlig situation at stå i, også fordi vi har nogle prøver, der er tæt på, men det er en situation, vi får styr på hurtigst muligt, siger Campusskolens leder Jesper Ulrich, der understreger, at de manglende tablets og computere ikke vil få betydning for de kommende prøver.

Også i Kalundborg har der været indbrud på skoler i løbet af påsken. Både Ulshøjskolen og Årby Skole har haft ubudne gæster, men udover en skruemaskine er der endnu ikke meldt noget stjålet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App