¨

Hvem kender manden?

Foto: TV ØST

Midt- og Vestsjællands Politi har fået billeder af en mand, der er mistænkt for overgreb mod to piger i Ringsted.

Ringsted Lokalpoliti efterlyser en mand, der torsdag den 10. februar i to tilfælde tog en ung pige med i sin bil, hvorefter han nægtede dem at forlade bilen og forlangte forskellige seksuelle ydelser fra dem.            

Efter sagen blev kendt i offentligheden har politiet talt med yderligere seks kvinder, der også den 10. februar blev kontaktet af manden. I disse tilfælde spurgte han også om vej og ville have kvinderne med i bilen eller på anden måde virkede påtrængende og nærgående.

Politiet har ikke siden fået anmeldelser, der tyder på, at der er tale om samme mand. Politiet har således heller ikke nogen ide om, om manden kommer fra lokalområdet, eller om han blot har været i Næstved/Ringsted den aktuelle dag.

Han beskrives som  30-40 år og ”araberlignende af udseende”. Han er 175-190 cm høj, spinkel med smalt ansigt, meget mørke øjne, kort sort hår, ret lang næse med bue på næseryggen og han  talte dansk med tydelig udenlandsk accent.

Han var kørende i en lille mørkeblå bil, formentlig af mærket Peugeot.

Den første pige, en 17-årig pige fra Næstved,  blev taget med i gerningsmandens bil ca. kl. 0820 ved Næstved Jernbanestation, under påskud af at skulle vise ham vej til Borup, hvorunder hun skulle køre med ham til Ringsted, hvor hun alligevel skulle være kørt med bussen.

I Ringsted nægtede han at standse, men fortsatte ad motorvejen mod København, hvor han forlod motorvejen på et ukendt sted og standsede på en øde plads. Her forlangte han seksuelle ydelser af hende, hvilket gentog sig under den videre kørsel tilbage mod Ringsted, hvor pigen blev sat af bilen ved Ringsted Jernbanestation først eller midt på eftermiddagen.

Den anden pige,  en 20-årig pige fra Ringsteds udkant,  blev taget med i gerningsmandens bil den samme dag ca. kl. 2030, da hun ventede på en bybus ved Ringsted Jernbanestation, under påskud af at give pigen kørelejlighed.

I stedet for at køre forbi pigens bopæl, fortsatte han til Næstved, trods pigens gentagne anmodninger om at blive sat af.

Undervejs gjorde han seksuelle tilnærmelser og på vej tilbage mod Ringsted, standsede han op flere gange og forlangte seksuelle ydelser af hende for at køre videre.

Billederne af manden, der er optaget i Ringsted Outlet samme dag. Manden er med sikkerhed genkendt af nogle af de involverede kvinder.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App