Hus torpederet af bil

I nat bragede en bilist ind i et hus ved Ringsted. Chaufføren er sigtet for spritkørsel - og naboerne er rystede:

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er ikke meget der er tilbage af den udestue, der i nat omkring klokken et blev torpederet af en vildfaren bilist. Nabo Anders Mortensen hørte braget, og kom hurtigt i tøjet.

- Det var surrealistisk at komme ud og se at der holdt en bil inde i naboens hus, og det var jo helt utroligt at se chaufføren komme ud af bilen og være fuldstændig uskat.

Bilen kørte i retning mod Roskilde, da den 23-årige mandlige fører omkring klokken et i nat mistede herredømmet over bilen. Først ramte han et skilt og slingrede derefter over i den modsatte kørebane, hvor han røg i grøften, for derefter at blive slynget op i huset. Den 23-årige mand slap med overfladiske skrammer, men han ligger dog stadig til observation på hospitalet.

Husets beboere var ikke hjemme da ulykken skete, men kort efter kom de hjem til et hus med en smadret udestue og en ydervæg der har forskubbet sig ti centimeter.

Politiet har mistanke om at den 23-årige bilist var spirituspåvirket, men der kan gå mellem en og to uger, inden der kommer et resultat af blodprøven.