Hus brændt ned til grunden i nat

En uheldig familie har haft hele to brande indenfor få dage. I søndags havde de ild i deres køkken og i nat brændte hele huset ned.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En familie på Midtsjælland har været noget uheldige den seneste tid.

I søndags måtte de lidt i midnat tilkalde hjælp på grund af en brand i deres køkken, da der gik ild i deres emhætte. Og i går brændte hele deres hus så ned i en ny brand.

Brandvæsen og politi måtte i aftes rykke ud til den voldsomme brand i en ejendom på Farendløse Enghave i den lille by Farendløse ved Ringsted.

En nabo til huset så ifølge politiet et lysskær på den sorte aftenhimmel, undersøgte det nærmere og slog efterfølgende alarm klokken 20.37.

Både politi og brandvæsen ankom kort tid efter, men ifølge vidner på stedet var taget allerede brændt væk.

Midt - og Vestsjællands Politi oplyser også, at aftenens blæsevejr gjorde det besværligt og slukningsarbejdet og at flammerne hurtigt fik godt fast.

Der var ingen personer hjemme i huset, da branden opstod. Ifølge politiet var branden i søndags nemlig så slem, at familien måtte genhuses blandt på grund af store sodskader i køkkenet.

- Brandvæsenet kan ikke sige noget om brandårsagen endnu, vi skal i gang med at lave undersøgelser derude og finde arnestedet, hvor ilden begyndte, fortæller kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Brandvæsenet var flere timer om at slukke branden.