Hjemvendt profil bag Ringsteds succes

Efter en lang karriere i Superligaen og Allsvenskan vendte Ulrich Vinzents til nytår hjem til klubben, hvor det hele begyndte. Det har været en stor succes.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Han har spillet i klubber som OB og FC Nordsjælland og vundet det svenske mesterskab med Malmö. Men nu er det i Danmarksserien, Ulrich Vinzents sætter sine tacklinger ind.

- Det var på tide at tage næste skridt i livet. Jeg ville prioritere min familie højere, og Ringsted passede perfekt ind i de planer, siger den 36-årige forsvarsspiller, der trådte sine barnestøvler i netop Ringsted IF.

Både træner og holdkammerater er begejstrede for hans beslutning om at vende hjem.

- Det er en kæmpe gevinst for både holdet og klubben. Han kommer med en masse motivation og en indstilling til at træne lidt mere professionelt, end vi er vant til, fortæller holdets træner Sten Ziegler.

Holdets bageste mand er enig.

- Det betyder ro og stabilitet nede i forsvaret. Samtidig er han vigtig for vores opspil. Han er en af de bedste forsvarsspillere, jeg har spillet sammen med, selvom han er lidt gammel, griner målmand Rasmus Kurek.

Med tre runder tilbage ligger Ringsted IF på tredjepladsen i Danmarksseriens pulje 3. Holdet kan derfor stadig nå en af de to opryknigspladser og for første gang i over 20 år blive et divisionshold igen.