¨

Gratis is til alle i Ringsted

Folk trodser det kolde vejr for at få is. Isbaren forventer at lange 1.600 is over disken inden klokken 17. Foto: Henrik Larsen

Køen er lang foran isbaren i Tinggade i Ringsted. Foto: Henrik Larsen

Folk må stå i kø langt ud på gaden for få gratis is hos Jørgen Lydolph Isbar. Foto: Henrik Larsen

1 af 3

I dag blev is-sæsonen officielt skudt i gang, og hos Jørgen Lydolphs Isbar i Ringsted åbner man med bravur. Der er gratis is til alle i dag.

Selvom vintervejret har holdt stædigt fast de seneste par uger, så er det nu en gang forår. Og ved forårets kommen hører der is med. Der er således i dag officiel start på is-sæsonen.

Hos Lydolph Isbar i Ringsted tager man dagen seriøst. De har nemlig valgt at skyde foråret i gang med gratis is til enhver, der trodser frosten og vælger isen i stedet.

Skolebørnene kan man regne med

Køen har da også været jævn hele dagen, men med knap så meget pres på, som sidste år.

Et kundesegment kan man dog altid regne med. Skoleungerne ses over alt i byen med Jørgen Lydolphs is, lyder det fra TV ØST’s reporter på stedet.

Isbaren regner med, at der inden klokken 17 vil være langet 1.600 is over disken. Hvilket må siges at være en solid opbakning til is-sæsonen.

Hvis du også vil vise, det er forår – og samtidigt er lækkersulten – så slå et smut forbi isbaren og skovl is på Tinggade i Ringsted.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App