¨

Golfklub i krise

Foto: TV ØST

Golfklubben Skjoldnæsholm er med formandens egne ord i krise.

Flere end 200 almindelige medlemmer, en række bestyrelsesmedlemmer, flere udvalgsformænd og chefgreenkeeperen har nemlig forladt klubben.

Som en konsekvens af krisen har bestyrelsen set sig nødsaget til at hæve kontingentet drastisk, skriver DAGBLADET Ringsted.

- Vi så da gerne, at ejerne af golfbanen (Proark Golf, red.) havde masser af penge til nye lokaler og banefornyelser, så medlemmerne fik noget ekstra for deres penge, men det er bare ikke tilfældet, så det må vi handle efter, siger formand for Skjoldnæsholm Golfklub Jørgen Mathiesen.

Baggrunden for kontingentstigningen er, at skattevæsenet har vundet en sag i retten angående momsbetaling for privatejede golfbaner. Og da Skjoldnæsholm Golfbane er privatejet og i den forstand drives for at skabe indtægt, så skal klubben i modsætning til de foreningsejede golfbaner betale moms af alle indtægter.

Klubben har derfor forsøgt at finde en alternativ løsning.

- Vi har set på, om vi kunne organisere os anderledes, men det er endnu ikke lykkes at finde en løsning. Og personligt mener jeg, at muligheden for at finde en alternativ ordning ser sort ud, siger Jørgen Mathiesen til DAGBLADET Ringsted.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App