Glemt flueben forsinker uddannelse

Michele Ticki glemte at udfylde et felt i ansøgning. Nu har hun fået afslag fra uddannelsessted.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et tomt felt i en digital ansøgning forsinker nu Michele Tickis start på sit drømmestudie med seks måneder.

Michele Ticki har nemlig netop modtaget et afslag på sin ansøgning til socialrådgiveruddannelsen på University College Sjælland, men det er hverken på grund af lave karakterer eller manglende kvalifikationer, at hun har fået et nej.

Faktisk handler det hele om et felt, som Michele Ticki aldrig satte flueben i, i sin digitale ansøgning til University College Sjælland.

-          Da jeg åbnede min mail og så, det var et afslag tænkte jeg, at det simpelthen måtte være en fejl, fortæller Michele Ticki til TV 2 ØST.

Hun ringede straks til stedet og fik at vide, at årsagen var at hun ikke havde sat et flueben i den specifikke boks i ansøgningen, som skal til for at University College Sjælland kan se hendes eksamenskarakter.

Flere gange beklagede Michele Ticki fejlen overfor uddannelsesstedet både over telefon og mail og sendte de pågældende papirer, men fik at vide, at der intet var at gøre. Derfor går der nu seks måneder, før hun kan søge ind på uddannelsen igen.

-          Jeg synes, det er komplet vanvittigt, jeg ikke kan komme i gang med det samme. Jeg er klar nu, siger hun.

Hos University College Sjælland ønsker man i dag ikke at kommentere på sagen, men opfordrer Michele Ticki til at sende en skriftlig klage.