¨

Ann-Sofies ekskæreste får fire måneder mere i fængsel

I en større sag om stalking er en 28-årig mand fra Ringsted onsdag formiddag blevet idømt yderligere fire måneders fængsel for blandt andet chikane.

Ann-Sofie Bjørk fra Ringsted blev udsat for stalking af sin ekskæreste. Han stjal og dræbte blandt andet hendes og morens to hunde. Foto: TV2

Obs: Vi advarer om voldsomme billedere i artiklen.

En 28-årig mand fra Ringsted-området er onsdag formiddag blevt idømt yderligere fire måneders fængsel i en større sag om chikane.

Ifølge anklager Aino Stender fra Midt- og Vestsjællands Politi Manden blev fundet skyldig i alle ti forhold, som han stod anklaget for herunder en stribe brud på et tilhold mod sin ekskæreste, Ann-Sofie Bjørk, samt digital chikane mod ekskærestens mor, Bitten Bjørk.

- Der er tale om fire overtrædelser af tilhold, og så var der forhold vedrørende mobiltelefon og færdselsforhold, oplyser anklager Aino Stender til TV2 ØST.

Aflivede to hunde

Dommen falder som led i en større sag om stalking, som har stået på siden oktober 2016. Her brød den 28-årige mand ind hos sin ekskæreste Ann-Sofie og hendes mor Bitten Bjørk og stjal familiens to små hunde, Mickey og Malou, som han efterfølgende aflivede ved knivstik. 

Manden har efterfølgende konsekvent chikaneret, truet og udsat de to for fare.

Sagen kom for højesteret i foråret 2019, hvor en dom på 9 måneder fra landsretten blev opjusteret til 15 måneders fængsel.

Denne sag med de 10 forseeelser er ifølge anklageren kørt som en selvstændig dom, da det blev begået forud for dommen i Højesteret.

Den 28-årige blev prøveløsladt i august og har været på fri fod siden da.

Artiklen fortsætter under billedet

Ann-Sofie Bjørks ekskæreste stjal og dræbte hendes hunde, Mickey og Malou. Politiet fandt de knivdræbte hunde i hans bagagerum. Foto: TV 2

Kyssemund og digital chikane

De forseelser, som den 28-årige blev fundet skyldig i onsdag ved Retten i Roskilde, er fundet sted efter den første dom, som manden fik ved byretten i november 2017.

Derfor lagde retten også onsdag vægt på, at der var tale om gentagne forseelser. Det skriver sn.dk.

Retten fandt det blandt andet bevist, at manden i maj 2018 havde afventet Ann-Sofie Bjørk i sin bil og lavet kyssemund og grinet.

I juni samme år fulgte manden efter Ann-Sofie og Bitten i sin bil fra Sigersted til Ringsted.

Manden blev også fundet skyldig i digital chikane, da han i efteråret 2018 skrev til Bitten Bjørks chef for at forsøge at få hende fyret, ligesom han forsøgte at anmelde hende til Ringsted Kommune og til SKAT.

Se mor og datters reaktion, da ekskæresten i april blev dømt i Højesteret:

03:07 Luk video
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App