Gennembrud i røverisager

Mandag formiddag blev en 18-årig mand fra Hedehusene anholdt og sigtet for røveri mod to 15-årige drenge. Røveriet fandt sted den 3. april i Tinggade i Ringsted.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Samme aften skete yderligere et røveri i Klosterlunden, hvor en 17-årig pige og en 20-årig mand blev truet til at udlevere punge og mobiltelefoner. Også dette røveri bliver den 18-årige mand sigtet for, og han vil i løbet af tirsdag dag blive fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

Anholdelsen er et resultat af flere måneders efterforskning, som for cirka en måned siden blev styrket af to erfarne efterforskere fra hovedpolitistationen i Roskilde.

De to efterforskere fra Roskilde bliver på stationen i Ringsted, indtil alle røverier og tasketyverier er opklaret, eller til efterforskningen ikke kan komme videre, skriver DAGBLADET Ringsted.

Herefter er det dog planen, at betjentene tager tilbage til stationen i Roskilde, hvorefter lokalpolitiet i Ringsted igen eralene.

- Alle understationer kan ikke være bemandet til at klare alle opgaver. Derfor gør vi det på den her måde, hvor vi koncentrerer ressourcerne om de steder, der har det største behov, og dagens anholdelse (mandag, red.) synes jeg da også vidner om, at det er en model, som virker, siger Anders Linnet, politidirektør i Midt- og Vestsjællands Politi.