Forsvundne Martin formentlig såret eller væk med vilje

Efter 4 dages eftersøgning er politiets vurdering, at 28-årige Martin Svejgaard Helbo, der kommer fra Ringsted, er såret eller holder sig væk med vilje.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

28-årige Martin Svejgaard Helbo fra Ringsted har nu været væk i 4 døgn, efter han pludselig forsvandt efter en tur i byen i København. Politiet arbejder nu ud fra, at Martin selv har valgt at forsvinde eller er kommet til skade.

Det skriver Ritzau.

Ingen tegn på grumhed

Det oplyser efterforskningsleder Anton Havegård fra Station Bellahøj, der tirsdag fortsætter eftersøgning på fuldt blus.

- Hele hans historik og det som familie og venner oplyser, så er han ikke ude i noget grumt. Han virker som en helt almindelig dansk borger, og det er også det, som vores undersøgelse viser, siger Anton Havegård til Ritzau.

- Der kan være sket ham noget, som ikke er en forbrydelse, og så kan han have valgt at forsvinde af sig selv. Det er den vej, som vi synes, det peger, men alle veje er åbne, fortæller efterforskningslederen.

Hårdt med uvished om søn

Martin Svejgaard Helbo blev set tæt på sit hjem på Nørrebrogade i København omkring klokken 2 natten til lørdag, men selv om flere tusinde personer har delt efterlysningen af ham på Facebook og familie og venner har ledt efter ham, er det altså ikke lykkedes at finde ham.

- Det er utrolig hårdt ikke at vide, om min søn er her mere. Men selvfølgelig finder vi ham. Det skal lykkes, lyder det fra Martins far Søren Helbo i dagens udgave af Ekstra Bladet.

Hverken afhøring af vidner, undersøgelser på den 28-årige Martin Svejgaard Helbos bopæl eller gennemgang af overvågningsvideo har givet politiet et spor at gå efter.

/Ritzau/