Forsøgte at dræbe sin søn: Fængslet i 4 uger

En 46-årig mand er blevet varetægtsfængslet i 4 uger for i sidste uge at have forsøgt at dræbe sin søn med kniv i Ringsted.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Retten i Roskilde har fredag varetægtsfængslet en 46-årig mand i 4 uger. Det skriver sn.dk.

Manden er sigtet for drabsforsøg, idet han onsdag i sidste uge forsøgte at påkøre og efterfølgende stikke sin 22-årige søn ned på en parkeringsplads i Ringsted. Her mødtes far og søn for ifølge politiet at tale om nogle problemer i familien, men mødet endte brutalt, og den 46-årige far stak efterfølgende af.

Fundet i sit hjem

Onsdag i den her uge valgte politiet at efterlyse ham, og torsdag lykkedes det en patrulje at finde ham på hans bopæl i Ølstykke, som politifolk flere gange tidligere havde været forbi.

Fredag blev han så varetægtsfængslet i foreløbigt 4 uger.

Det er ikke første gang, at den 46-årige overfalder nogen med kniv. I november 2012 angreb han en dengang 30-årige kvinde, som han havde datet. Med kniv overfaldt han hende på parkeringspladsen foran Fakta i Jyllandsgade i Ringsted, men en tililende mand hjalp hende væk og blev også selv ramt af den 46-åriges kniv. Begge slap dog med livet i behold.

Den 46-årige blev sigtet for drabsforsøg, men inden han fik udmålt sin straf, blev han i september 2013 løsladt af landsretten, der mente, at den straf, han ville få, kunne være kortere end den tid, han allerede havde siddet varetægtsfængslet.