¨

Fodspor i sneen førte til knivrøvere

Foto: TV ØST

To unge mænd fra Midtsjælland er arresteret efter et røveri mandag aften. De sættes nu også i forbindelse med andre røverier.

To mænd på 21 år fra henholdsvis Ringsted og Haslev er blevet anholdt og sigtet for at stå bag et røveri i Ringsted mandag aften.

Røveriet blev begået mod Rema 1000 på Jyllandsgade.

En maskeret røver truede med en lille kniv, og tvang personalet ned og ligge på gulvet. Han tog derefter et mindre kontantbeløb fra kasserne og flygtede derefter til fods i retning af Hækkerupsvej.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Fulgte fodspor til gerningsmand

Under eftersøgningen så politiet fodspor i sneen. De førte til en lejlighed, hvor politiet fandt både udbyttet fra røveriet, tøjet røveren bar og en mand, der passede på røverens signalement. Desuden fandt de 30 gram hash.

Kort efter fik politiet et tip om en anden 21-årig mand  - der kommer fra fra Haslev - kunne være involveret i røveriet. Med assistance fra Sydsjællands og Lolland-Falsters politi blev den 21-årige mistænkte fra Haslev anholdt på sin bopæl kort efter midnat.

Politiet vil nu undersøge, om de to mænd kan sættes i forbindelse med flere af de røverier, der har plaget egnen den seneste tid.

De bliver begge tirsdag fremstillet i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App