Floorball: Benløse tilbage på 1. pladsen

Med en 9-5-sejr søndag eftermiddag i Aalborg er Benløse tilbage på 1. pladsen i floorball-ligaen efter ti spillerunder. Det holdt dog hårdt mod bundproppen, der bed godt fra sig.

Benløse fik åbnet året med en sejr, da holdet mødte Aalborg i årets første kamp.

Den første spillerunde i 2016 rystede godt i tabellen. Mestrene fra Rødovre, der resultatmæssigt har været langt fra topformen, slog duksene fra Brønderslev med 5-3. Det åbnede for Benløse, der hentede en pligtsejr i Aalborg mod rækkens nummer sjok, der er noteret for sølle fire points. Det betyder, at Ringsteddrengene nu igen ligger nummer et. Det skriver Benløse-klubben i en pressemeddelelse.

Lørdag vandt Copenhagen i Hvidovre, og det bragte holdet fra Valby op på 3. pladsen. På onsdag møder Benløse Copenhagen på Midtsjælland.

Jannerup tilbage med mål

Til kampen i Aalborg havde Benløse for første gang i sæsonen Tim Jannerup på holdkortet. Den gamle topscorer, der har rundet de 30, har genoptrænet hårdt for at komme tilbage mod fordums styrke, og han viste med det samme, at målnæsen er intakt.

Jannerup scorede elegant til 1-0, og senere udlignede han også til 2-2, efter nordjyderne med to hurtige mål havde bragt sig foran i begyndelsen af anden periode.

Spændende afslutning

Benløse tog dog igen grebet om kampen, men fik den ikke lukket. Det blev 5-2 ved unge Mathias Glass, og da Peter Pfneiszli med et lille kvarter igen gjorde til 6-3 i Benløses favør, lignede det en afgørelse, men Aab svarede igen med to bomber fra Niklas Knøsen.

Bagefter missede Benløse chancen i overtal, og kampen var helt åben i de sidste minutter med en spinkel 6-5-føring

Et stærkt midtsjællandsk angreb med lidt over to minutter igen gav scoring fra Daniel Mac Cabe og lidt ro på. Og til sidst kunne Benløse let score to gange, da nordjyderne satsede hele butikken.

Spændende afslutning på grundspillet

For alle hold resterer der fire kampe i grundspillet, og det bliver en ekstremt spændende afslutning i kampen om de fire øverste pladser, der giver hjemmebanefordel i kvartfinalerne.

- Vi har et svært program tilbage med tre udekampe mod Hvidovre, Rødovre og Frederikshavn og så Copenhagen hjemme på onsdag. Det kan blive alt fra fire sejre til fire nederlag, og vi tager en kamp af gangen, siger Benløses træner Jens Hagbarth.

Benløse skal bruge to points mere for at være matematisk sikker på en plads i top fire og hjemmebanefordel.

- VI spiller for at vinde. Hvis vi slutter nr. 1, kan vi vælge vores kvartfinalemodstander først, og det er naturligvis en fordel. Top 2 er også vigtig, for slutter vi i den, har vi hjemmebanefordel i en eventuel semifinale, forklarer Hagbarth.