Flere vidner mener at have set forsvundne Martin

Ifølge Københavns Politi mener 30 personer at have set Martin Svejgaard Helbo fra Ringsted, der forsvandt efter en bytur for halvanden uge siden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Københavns Politiet har fået henvendelser fra 30 personer, som mener at have set martin Svejgaard Helbo, der nu har været forsvundet i 11 dage.

Det skriver Ekstra Bladet.

30 mener at have set ham

Den 28-årige mand kommer oprindeligt fra Ringsted, men bor nu på Nørrebro i København. Efter en bytur i Kødbyen på Vesterbro forsvandt han natten til lørdag forrige uge, men er trods eftersøgninger fra både politi, venner og families side ikke fundet.

Nu oplyser politiet dog, at nogen mener at have set ham.

- Vi har fået cirka 30 relevante henvendelser fra borgere, der mener at have set ham forskellige steder, og dem har vi undersøgt. Nogen personer har vi også genafhørt, uden vi dog er kommet nærmere på at finde Martin, siger Hans Sinding, der er vicepolitikommissær og presse- og kommunikationsmedarbejder hos Københavns Politi, til Ekstra Bladet.

Bliver sværere og sværere

Martin Svejgaard Helbo tog efter byturen en taxa til Nørrebro og blev set tæt på sit hjem omkring klokken 2 natten til lørdag den 13. april. Famlie, venner og bekendte har ledt efter ham i både København og i Ringsted uden at finde ham, og politiet har heller ikke meget at gå efter.

- Det bliver jo sværere og sværere at finde ham. Der er ikke noget, der tyder på, at der er sket noget kriminelt, men på den anden side er det også mærkeligt, at han bare er forsvundet, og at hans dankort ikke er brugt. Han er forsvundet fra jordens overflade på en eller anden måde, siger Hans Sinding.

Kan blive henlagt

Politiet går nu i gang med at se det sidste videomateriale igennem og håber på at få øje på dem der, men lykkedes det ikke, og sporet ender blindt, så kan sagen ende med at blive henlagt.

Martin Svejgaard Helbos far har tidligere udtalt sig til Ekstra Bladet. På det tidspunkt mødtes han og andre familiemedlemmer sammen med Martins venner hver dag på Sankt Hans Torv på Nørrebro for være sammen i sorgen over, at han er forsvundet.

- Jeg tænker, at der godt snart må ske et eller andet. Vi kan snart ikke holde til det mere. Men vi kan ikke gøre andet end at lade politiet arbejde, og så håber vi, de snart finder ham, siger Martins far Søren Helbo.

 

play
Hans Jørgen Kolmos

Professor om britisk virusvariant på plejehjem: - Bekymrende, men ikke uventet

play
Kildemarkscenteret i Næstved

Tre beboere smittet med britisk coronavariant på plejehjem i Næstved

play
trelleborg

Vikingeborg vil på verdensarvsliste – kan fordoble besøgstallet

play
Louise Hvitfeldt Hansen Nykøbing Falster

Corona får flere unge til at føle sig ensomme: - Hele ungdomsårgangen er presset

play
dtu.1

Opsendelse af rumsonder gik som planlagt – landede uden for Stenlille

playliveblog
Coronavirus

Seneste nyt om coronavirus: Regeringen vil indføre krav om isolation efter rejser

Se flere