¨

Seks personer har fået røgskader efter brand i køkken

Tirsdag aften udbrød der brand i et komfur i en lejlighed på Nørregade i Ringsted. Foto: Henrik Larsen

Beboerne kunne selv forlade deres lejligheder og blev tilset af en ambulance på stedet. Branden opstod af uvisse årsager på komfuret.

Seks personer har fået lettere røgskader efter en brand i en lejlighed i en etageejendom på Nørregade i Ringsted tirsdag aften.

Branden opstod i et køkken i en lejlighed på første sal. De berørte beboere forlod selv deres lejligheder og blev efterfølgende tilset af en ambulance på stedet. 

Midt- og Sydsjællands Brand og Redning blev kaldt ud til branden i lejligheden på førstesal klokken 21.39 og arbejdede på stedet en time. 

- Der var flammer i hele køkkenet og røgspredning til de omkringliggene lejligheder og gangarealer. 

- Vi kan sige med sikkerhed, at branden er opstået i køkkenet og på komfuret. Hvad der er årsagen, kan vi ikke slå fast på nuværende tidspunkt, siger indsatsleder Michael Lohse.

Ingen af de seks personer er blevet kørt til skadestuen efter branden. Politiet meddelte ellers i første omgang, at fem personer skulle tjekkes for røgforgiftning. 

- Som en normal procedure blev de berørte personer kontrolleret på stedet af det præhospitale beredskab. Beredskaber og beboerne har i samråd med hinanden vurderet, at det ikke var nødvendigt at køre på skadestuen i det her tilfælde, siger Michael Lohse.

Opdateret:

  • 14. jan 2020 kl. 23:00 Artiklen er opdateret med kommentarer fra indsatslederen fra Midt- og Sydsjællands Brand og Redning.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App