¨

Fitnessejer på jagt efter nye lokaler

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 3

Efter fredagens store brand i et fitnesscenter og et autoværksted i Ringsted, brugte Jan Madsen lørdagen på at finde nye lokaler til fitnesscentret.

Det var dagen til at gøre skaderne op i Ringsted. Fredag udbrød der brand i et autoværksted i Ringsted. Branden bredte sig til et fitnesscenter ved siden af.

Lørdag var Jan Madsen tilbage ved ruinerne efter branden for at gøre skaderne op.

- Det er en fandens bøvl for mange mennesker, men heldigvis er det ting, der kan erstattes, og der er ingen mennesker, der er kommet til skade, siger Jan Madsen der ejer LifeClub.

02:54 Luk video

Lørdag formiddag var han til møde med udlejeren af den nedbrændte bygning. Ejeren har flere bygninger i Ringsted, og sammen skulle de forsøge at finde nye lokaler til fitnesscentret.

- Det skal hellere være i går end i dag, så vi arbejder på det, siger Jan Madsen.

Hos Mekonomen forsøgte de også at finde ud af, hvordan de kunne få forretningen op at køre igen. De reservedele, der kan reddes bliver kørt til afdelingen i Slagelse, indtil de finder nye lokaler.

- På mandag skriver vi ud til kunderne, at de skal væbne sig med lidt tålmodighed, siger Tommy Støyer, der er butikschef ved Mekonomen i Ringsted.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App