Fire unge mænd fyldte bilen med stjålne kakaomælk fra skole

Et opmærksomt vidne og en dumdristig gerningsmand fældede en gruppe unge mænd fra Ringsted, som blandt andet stjal kakaomælk fra en lokal skole.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Elevernes kakaomælk på Nordbakkeskolen i Nordrup var åbenbart for stor en fristelse for fire unge mænd, der sent søndag eftermiddag brød ind på skolen sydøst for Ringsted.

Et vidne alarmerede poltiet omkring klokken 17.00, efter han havde set nogle mistænkelige typer køre væk fra skolen på Farendløsevej 20 i en rød personbil.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

Ledte selv politiet på sporet

Politiet kørte ud til skolen for at gennemsøge gerningsstedet og sikre eventuelle spor, da de pludselig bemærkede en ung mand luske rundt i noget kratte omkring skolen.

Politiet satte efter den unge mand, der ledte dem frem til en rød personbil, som holdt og ventede lige på den anden side af krattet. I bilen sad der tre andre unge mænd.

Vidnet, som tidligere på eftermiddagen alarmerede politiet, havde tilfældigvis fotograferet den røde personbil og den unge mand, som politiet var sat efter.

Allerede kendt af politiet

Derfor kunne politiet let pågribe den unge mand, og da de beordrede bagagerummet åbnet, kunne betjentene konstatere, at de tre andre unge mænd i bilen var medsammensvorne.

Bagagerummet var nemlig fyldt med drikkevare som kakaomælk fra Nordbakkeskolen.  

Det viste sig ifølge politiet, at de var kommet tilbage til skolen for at hente endnu et læs tyvekoster.

De fire unge mand er i alderen fra 19 til 21 år, alle fra lokalområdet og kendt af politiet i forvejen. De er alle sigtet for indbrud.