Fire unge dræbt i voldsom ulykke

Fire unge mennesker blev søndag aften dræbt nær Ringsted, da de kørte ind i et træ. En femte person blev hårdt kvæstet, oplyser politiet

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En tragedie udspandt sig søndag aften på Slimmingevej nær Ringsted, da fem unge mennesker forulykkede i en bil.

Fire af de fem unge i bilen blev dræbt, og den femte er meget alvorligt kvæstet, oplyser vagtchef John Jensen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Den voldsomme ulykke skete kort før klokken 20, da bilen med de fem i alderen 18-20 år passerede Grønnegård Camping ved Slimmingevej 84.

Den unge kvinde, der førte bilen, kørte ifølge politiet med højere hastighed end tilladt og lå midt ude på vejen, da en modkørende dukkede op. Chaufføren trak ind mod højre, men ramte et træ, så bilen blev delt i to. Forenden røg ud på en mark, mens bagenden havnede oppe i træet.

De dræbte er to kvinder og to mænd. Bilens ejer er en kvinde,som ifølge oplysninger havde hentet nogle venner på det lokale fodboldstation for at køre til en fest. Den unge mand, der som den eneste overlevede ulykken, er udenfor livsfare, men mister formentlig sit ene ben.

Politiet har ikke mistanke om spirituskørsel, men mener, at ulykken skyldes uopmærksomhed under kørslen kombineret med for høj fart.

Der er tilkaldt psykologhjælp til de mange vidner fra campingpladsen, ligesom en del familiemedlemmer er begyndt at strømme til, selv om politiet ikke har underrettet de pårørende endnu.

Beboerne på den vej, hvor fire unge mistede livet, vil nu have kommunen til at gribe ind. Alt for mange kører nemlig for stærkt på Slimmingevejen nær Ringsted.

TV2 ØST har talt med beboerne ved vejen. Se interviews herunder:
[video:flv:090413_ulykkevej.flv]