¨

Fire brandboliger giver splid om salgsprisen

Foto: TV ØST

Ringsted Kommune har solgt gammel brandstation alt for billigt, mener tidligere borgmester.

Fire lejligheder på Køgevej 6 er solgt til en pris, der godt kan kaldes et brandudsalg på flere måder. Ringsted Kommune har fået under 250.000 kroner pr stk for lejlighederne. Det er alt for billigt, mener tidligere borgmester Benny Christensen (S).

De fire lejligheder er en del af den gamle brandstation, og de er solgt for i alt 950.000 kroner. Salget blev vedtaget af et flertal bestående af Venstre, SF og Benny Christensens egne partifæller på den lukkede del af byrådsmødet mandag.

- Ejendommen er i oktober 2010 vurderet til 2.550.000 kroner. Det snævre flertal valgte at sælge ejendommen for 950.000 kroner, eller 1,6 millioner under vurderingen. Det er billigt, meget billigt. Godt nok er ejendomsmarkedet gået i stå, men er dette en måde at forvalte skatteborgernes penge på, spørger Benny Christensen i DAGBLADET Ringsted.

»Ja«, svarer nuværende borgmester Niels Ulrich Hermansen (V):

- Der har været meget diskussion om, prisen er korrekt. Men det er den pris, de har indstillet fra Plan- og boligudvalget, og det har byrådflertallet sagt ja til, siger Niels Ulrich Hermansen.

Hele den gamle brandstation på Køgevej blev for et år siden sat til salg. Udbudsrunden sluttede den 30. maj i år. Siden har kun politikere og embedsmænd vist, hvad der foregik, fordi alt vedrørende brandstationen er foregået bag lukkede døre.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App