¨

To festival-bud på banen

Foto: TV ØST

Efter Ringsted Festival i sommer lukkede med blodrøde tal og millionunderskud, var der snak om, hvorvidt byen overhoved ville få en festival næste år.

Nu viser det sig dog, at der er kamp om Lystanlægget i Ringsted til sommer, for der er to festival-bud på banen, skriver DAGBLADET Ringsted.

Arrangøren af de tidligere festivaler, Anders Sørensen, har igen meldt sig på banen med Ringsted Festival 2012 Aps. En gruppe på fem mand, der kalder sig Ringsted Musikforening, er dog klar med et festivalalternativ: Ringsted Musikfestival.

 - Vi mener, festivalen må kunne laves med en anden udformning og uden underskud, siger Lars Lykke Olsen, formand for Forening Ringsted Musikfestival, der vil lave en festivalforening, som skal arbejde tæt sammen med lokale foreninger.

 Som situationen ser ud nu, er det dog Anders Sørensen, som får sit navn på næste års festivalplakat ud for titlen "Arrangør". Den 17.september var han således til møde med kommunaldirektøren og teknisk forvaltning med henblik på udfærdigelse af en lejekontrakt af Lystanlægget.

- Der kan kun være én spiller på banen ad gangen. Anders havde serveretten, fordi han var først inde, og det må vi respektere, siger Lars Lykke Olsen til DAGBLADET Ringsted.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App