Vejdirektoratet: Stor rejsedag er forløbet helt som forventet

Især i vestgående retning har trafikken været tæt, siger Vejdirektoratet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En af årets helt store rejsedage på de danske veje er forløbet som forventet.

Det siger Brit Osted Nielsen, vagthavende hos Vejdirektoratet.

- Den er stort set forløbet, som vi havde forventet. Der har især været tæt trafik i vestgående retning, altså fra Sjælland henover Fyn og så til enten den sydlige eller nordlige del af Jylland. 

- Vi har også oplevet tæt trafik på rute 21 mod Sjællands Odde, siger hun til TV2 ØST.

Uheld med campingvogn

I løbet af lørdag formiddag og eftermiddag skete der tre uheld på E20 Vestmotorvejen, som betød længere rejsetid og kraftig kø.

Omkring klokken 14.12 kørte en personbil ind i autoværnet, hvilket fik den medhørende campingvogn til vælte ned på vejbanen. Uheldet skete ved Slagelse i østgående retning mod København og spærrede motorvejen i en time. Det betød en længere rejsetid på op til 50 minutter.

Tidligere skete der to uheld i østgående retning. Ved 11.30-tiden kørte to biler op i hinanden på strækningen mellem Ringsted og Sorø, mens fem biler en halv time senere kørte sammen ved Slagelse.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Omkring klokken 12 kørte fem biler sammen ved Slagelse. Det uheld giver også kødannelse på Vestmotorvejen.
Omkring klokken 12 kørte fem biler sammen ved Slagelse. Det uheld giver også kødannelse på Vestmotorvejen. Foto: René Lind

Ifølge politiet er ingen personer kommet til skade ved de tre uheld.

Forventer samme billede 

Sidste lørdag var også en dag med mange biler på vejene, og ifølge Vejdirektoratet bliver billedet det samme de næste par lørdage. 

- Umiddelbart forventer vi det samme billede de næste par lørdage, og når vi kommer hen til uge 32, kommer de sidste hjem, fordi børnene skal i skole, så der forventer vi travlhed både lørdag og søndag, siger Brit Osted Nielsen.

GODE RÅD TIL FERIETUREN:

Clock25. jul 2020, kl. 17:00
Artiklen er opdateret med kommentarer fra Vejdirektoratet.