¨

Fængslet for smugling af over to ton hash

Foto: TV ØST

En 53-årig mand blev lørdag fængslet i en stor hashsag med tråde til Ringsted.

Sagen begyndte at rulle i begyndelsen af oktober, da politiet beslaglagde mere end 500 kilo hash. Det foregik i et industrikvarter i Ringsted, hvor tre personer var i færd med at laste hashen fra en flyttebil og over i en Toyota Hiace-varebil.

Siden havde politiet held til at slå kløerne i flere kilo, og alt i alt er der beslaglagt 907 kilo hash i sagen.

I alt sidder 12 mænd og en kvinde nu bag tremmer i den store hashsag, der drejer sig om indsmugling af flere ton hash. Lørdag er en 53-årig mand, som den seneste varetægtsfængslet i sagen.

Han er sigtet for at have medvirket til indsmugling af sammenlagt 2,25 ton hash, oplyser Steffen Th. Steffensen, der er leder af narkosektionen i Københavns Politi.

- Vi har haft en mistanke mod den her mand, som er bosiddende i Sydspanien, og her til midnat landede han i Københavns Lufthavn, hvor han så blev anholdt, siger Steffen Th. Steffensen.

Manden er sigtet for to forhold. Det ene drejer sig om indsmugling af 1500 kilo hash den 6. september, mens det andet omhandler indsmugling af 750 kilo hash den 4. juli.

Retsmøderne i sagen foregår af hensyn til politiets efterforskning for lukkede døre. Derfor er det sparsomt, hvad Steffen Th. Steffensen kan fortælle om sagens detaljer.

- Men den 53-årig har delvist tilstået over for politiet, siger han til Ritzau.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App