En person fremstilles i grundlovsforhør i drabssag fra kirke

Politiet har løsladt en 55-årig mand i sagen om den 40-årige kvinde, der blev fundet dræbt på kirkekontoret ved Sneslev Kirke onsdag. En 67-årig mand er fortsat anholdt og bliver fremstillet i grundlovsforhør torsdag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 67-årig mand bliver torsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk for drabet på den 40-årige kvinde, der onsdag blev fundet dræbt på kirkekontoret ved Sneslev Kirke ved Ringsted.

Det fortæller Midt- og Vestsjællands Politi.

Kvinden, der var ansat ved kirken, blev fundet af en kollega, og klokken 9.26 blev politiet kontaktet om sagen. Senere onsdag blev to mænd anholdt, og de er ifølge TV ØSTs oplysninger henholdsvis kæreste og ekskæreste til den dræbte.

Det er hendes 67-årige ekskæreste, der fortsat er anholdt og altså skal fremstilles senere i dag, mens den 55-årige, som hun skulle være kæreste med, før hun blev dræbt, er løsladt igen.

Politiet ønsker ikke at fortælle, hvordan den 67-årige forholder sig til sigtelsen og vil heller ikke hverken be- eller afkræfte, hvorvidt han er ekskæreste til den dræbte.

Vidner efterlyses

Politet ønsker fortsat at komme i kontakt med personer, der har bemærket personer eller køretøjer i området ved Sneslev Kirke tirsdag den 29. december 2015 om morgenen i tidsrummet klokken cirka 7 til klokken cirka 10, i det politiet formoder, at drabet er sket inden for det tidsrum.

Kontakt politiet på telefon 114, hvis du har oplysninger i sagen.