Efterlyst knivmand har tidligere stukket 2 personer

Den 46-årige mand, som i øjeblikket er efterlyst af politiet for drabsforsøg mod sin egen søn, overfaldt i 2012 en kvinde med kniv i Ringsted.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 46-årig mand er lige nu på fri fod efterlyst af politiet for drabsforsøg, fordi han i sidste uge forsøgte at stikke sin søn ned med kniv på en parkeringsplads på Nørregade i Ringsted. Sønnen slap uskadt fra mødet, som ifølge politiet var et forsøg på at rede nogle familiestridigheder ud.

Læs også: Mand fængsles for knivoverfald i Ringsted

Det er ikke første gang, at manden skaber frygt med en kniv. 24. november 2012 var det en kvinde, der dengang var 30 år, det gik ud over. På parkeringspladen ved Fakta i Jyllandsgade overfaldt han hende med kniv. Carl Henrik Hansen, der netop havde handlet i forretningen, fik øje på kvinden på parkeringspladsen og troede først, at hun var faldet. Han ilede til for at hjælpe hende, og da han kom nærmere, kunne han se en mand sidde oven på hende og slå løs på hende.

Blev selv stukket

Da han forsøgte at standse overfaldsmanden, sprang han på Carl Henrik Hansen, mens kvinden råbte, at han havde en kniv. Også Carl Henrik Hansen blev stukket, og sammen med kvinden søgte han sikkerhed i butikken.

Det lykkedes politiet at finde frem til gerningsmanden samme aften, han blev sigtet for drabsforsøg, men inden han fik udmålt sin straf, blev han i september 2013 løsladt af landsretten, der mente, at den straf, han ville få, kunne være kortere end den tid, han allerede havde siddet varetægtsfængslet.

Læs også: Knivstikker løsladt efter 9 måneders fængsel

Carl Henrik Hansen blev sidste år hædret af politiet for at hjælpe kvinden. Han er selv følelsesløs i nogle af sine fingre efter knivoverfaldet, men sagde dengang til TV ØST, at han ikke ville tøve med at hjælpe igen, hvis han kom i samme situation.

Politiet: Han er utilregnelig

Nu har den 46-årige så været i aktion igen, men trods efterlysningen onsdag har politiet kun modtaget ganske få henvendelser. De kalder den 46-årige for utilregnelig og fraråder folk at tage kontakt til ham.

Man bør i stedet straks kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 46 35 14 48 eller ringe 114.


Manden beskrives som:

  • Mand
  • Tyrkisk baggrund
  • 46 år
  • 165-170 centimeter høj
  • Slank
  • Sort/gråligt hår

Her kan du se indslaget med Carl Henrik Hansen, hvor han fortæller, hvordan han hjalp den dengang 30-årige kvinde.