¨

Dømt for sex-chat

Foto: TV ØST

En 32-årig mand fra Ringsted forsøgte på hjemmesiden arto.dk at lokke mindreårige piger til sex. Det lykkedes ikke, men den 32-årige har nu fået en betinget dom.

Selv om forehavendet ikke lykkedes, har manden gjort forsøget. Det er forbudt, og det har Retten i Roskilde takseret til en betinget fængselsstraf og en erstatning til hver af de to piger, skriver Dagbladet. 

Sagen begyndte helt tilbage i 2008. Her sad en dengang 13-årige pige ved en computer den 26.november og hyggede sig med at surfe på hjemmesiden arto.dk. Pigen chattede med manden fra Ringsted. Han opfordrede hende til at mødes med ham, men det blev aldrig til noget, fordi pigen nægtede at mødes.

I foråret 2009 chattede manden fra Ringsted med en kun 9-årig pige, som han også fandt frem til på nettet. Manden og pigen sms'ede sammen. Også den kun ni-årige pige blev opfordret til at mødes med ham. Pigens mor opdagede dog korrespondencen og fik det stoppet.

Forsøget på at lokke mindreårige til sex og de seksuelle beskeder til den største af pigerne kostede manden en straf på 40 dages betinget fængsel med en prøvetid på to år. Manden skal også betale 8000 kroner til hver af pigerne.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App