¨

Datters drabssag genåbnet

Foto: TV ØST

For fem år siden blev Augustine Kristiansens datter dræbt, men gerningsmanden er aldrig blevet fundet. Et tv-program i aften sætter fokus på det uopklarede drab

Det er hårdt for Augustine Kristiansen, at drabet på hendes datter igen bliver genåbnet.

- Det er hårdt, at det hele bliver rippet op igen. Når man begynder at snakke om det, føler man ikke, at der er gået så mange år. Det er ligesom, at det bare er sket i går, siger Augustine Kristiansen.

I 2009 blev liget af 31-årige Vivi Kristiansen fundet i Haraldsted Skov nord for Ringsted. Datteren havde været forsvundet i et år. Torsdag aften viser TV2 programmet "Uopklaret", hvor de blandt andet sætter fokus på drabet på Vivi Kristiansen, da drabsmanden aldrig er blevet fundet.

Delt løbesedler ud

Lokalpolitiet i Ringsted har delt løbesedler ud for at få folk til at se udsendelsen.

- Jeg tror, at der sidder nogen derude, der ved noget. Og jeg håber, at de mennesker vil rette henvendelse til os. Det kan ikke lade sig gøre, at det her ties fuldstændig ihjel. Der er nogen, der har en viden, og den viden har vi brug for, siger Johnny Nilsson, leder af lokalpolitiet i Ringsted.

Selvom det er hårdt for Vivi Kristiansens stedfar og mor, at sagen bliver taget op igen, så håber de på, at opmærksomheden vil føre til, at gerningsmanden bliver fundet.

- Det bliver ikke rigtig godt, før der er lagt låg på det hele. Før får vi ikke rigtigt fred. Det er jeg sikker på, siger Jan Andersen, stedfar til Vivi Kristiansen.

02:14 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App