¨

Clairvoyance for katten

Foto: TV ØST

Mange har nok undret sig over, hvad deres kæledyr i virkeligheden går og tænker. I Jystrup ved Ringsted bor en kvinde, der påstår, at hun kender svaret.

Pia Stens Nielsen fra Jystrup har altid haft et særligt forhold til dyr - i særlig grad katte. Og med årene har hun udviklet en evne til at kommunikere med dem. Gennem hendes åndelige vejledere får hun angiveligt besked om, hvad dyrene tænker og føler.

- Jeg tager kontakt til mine åndelige vejledere og får via dem beskeder om dyret. Det er som om, jeg hører en indre stemme - et svar tilbage, siger hun.

Pia Stens Nielsen har valgt at satse på sit særlige talent. Og efter 15 år som assistent i en dyreklinik driver hun i dag sin egen praksis i Jystrup. Her kan dyreejere få hjælp til at forstå deres kæledyr - også afdøde kæledyr. Og desuden tilbyder Pia Stens Nielsen også healing.

Men den alternative behandlingsform har givet anledning til skepsis fra omverdenen.

- Det er jo sådan nogen 'ikke-fysiske' ting, som de fleste mennesker ikke kan se eller høre. Så derfor er der en naturlig skepsis over for det, siger Pia Stens Nielsen.

En clairvoyance eller healing koster omkring 500 kroner og kan både foregå ved direkte kontakt og ved telefonisk henvendelse. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App