Butikstyv blev til røver

En mand gjorde sig mandag til røver, da han slog en butiksekspedient, der ville forhindre ham i at stjæle bukser og taske fra forretningen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet måtte mandag eftermiddag rykke ud til en tøjbutik ved Ringstedet, hvor en butikstyv kort forinden havde slået en ekspedient for at kunne flygte fra stedet med et par stjålne bukser og en stjålen taske.

Det viste sig, at 2 mænd havde kigget på noget tøj i butikken. Den ene mand var gået, og den anden var gået ind i prøverummet med et par bukser.

Skubbede og slog ekspedienten

Da den sidste var på vej ud af butikken uden at have købt noget, gik varealarmen i gang. Den kvindelige ekspedient opdagede, at manden havde et par bukser på inde under sine egne bukser.

Han skubbede til ekspedienten, da hun ville holde ham tilbage ved at lukke døren. Hun tog til fat i hans tøj, hvorefter han slog sig fri og efterlod den stjålne taske, da ekspedienten tog fat i den for at holde ham tilbage.

Manden forsvandt i området ved outlet-centret og blev beskrevet som en cirka 150 centimeter høj udenlandsk mand. Politiet betragter sagen som et røveri, fordi tyven anvendte vold for at slippe af sted med de stjålne varer, og forsøger nu at få identificeret manden.