¨

Butikspersonale fangede en ud af to tricktyve

Foto: TV ØST

Det lykkedes mandag butikspersonalet i Lidl i Ringsted at tilbageholde en kvinde, som forsøgte at begå tricktyveri. Hendes kompagnon havde held til at stikke af

 En vaks butiksansat fik mandag fanget en kvinde, der netop havde forsøgt at begå tricktyveri mod en kunde i Lidl i Nørregade i Ringsted.

Personalet kontaktede politiet klokken 12.19, fordi de havde tilbageholdt kvinden, som sammen med en nu flygtet medgerningsmand havde forsøgt at stjæle et betalingskort fra en kunde.

Politiet kørte hurtigt til stedet og fik kontakt til en 34-årig kvinde fra Rumænien, som blev anholdt som mistænkt for tyveri.

Lidt for hjælpsom

I butikken havde en 52-årig kvinde fra Ringsted netop betalt for sine varer, da hun blev kontaktet af en fremmed mand, som spurgte, om hun havde tabt en 100-kroneseddel, som han stod med i hånden. Da hun ville kontrollere sin pung, var den fremmede mand yderst behjælpelig med og holdt et kort for pungen, men kvinden opdagede, at hendes betalingskort var ved at blive stjålet.

Hun frabad sig kraftigt hans hjælp, hvorefter den nu anholdte kvinde forsøgte sig. Hun blev dog også kraftigt afvist, og da offeret henvendte sig til personalet, forlod de to fremmede supermarkedet.

En ansat løb efter og fik tilbageholdt kvinden. Manden forsvandt ved Rådhuskroen og blev ifølge vidner samlet op af en mørk bil med tyske nummerplader.

Den eftersøgte mand beskrives som:

  • Roma af udseende
  • 30-40 år
  • 170-175 centimeter
  • Almindelig af kropsbygning
  • Hvid hudfarve
  • Sort, kort hår
  • Talte engelsk
  • Iført sort dunjakke og mørke bukser

Kvinden blev sigtet for forsøg på tyveri og med assistance fra en tolk afhørt til sagen, der straks blev afgjort med en bøde, som hun betalte inden sin løsladelse.

Lokalpolitiet i Ringsted hører gerne fra personer, der har bemærket manden eller den tyske bil i området og kan kontaktes på telefon 114.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App