¨

Bruger millioner i blinde

Foto: TV ØST

Ringsted Kommune har gennem årene støttet håndboldklubben TMS Ringsted med millioner af kroner i såkaldt markedsføringsbidrag. De store beløb til trods, så måler kommunen ikke på effekten af at støtte klubben. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

Sidste år modtog klubben 300.000 kr. og samme bekøb får klubben år. Da TMS lå i Ligaen, blev klubben støttet med 700.000 kroner årligt. Men effekten er altså ikke blevet målt.

- Markedsføring er svær at måle, så vi kan ikke sige, om vi får noget ud af det. Men vi mener, at de 300.000, vi giver til TMS er givet godt ud. Vi støtter byens flagskib, og det er vigtigt at have det, så de kan trække andre med, siger Henrik Hvidesten (V), formand for Trivsels- og Kulturudvalget i kommunen.

Det passer ikke, mener sponsorrådgiver Simon Bastiansen fra firmaet Promovator.
- Det kan sagtens måles, og Ringsted Kommune kan få meget ud af de penge, hvis man vil. TMS kommer sikkert ikke så meget i TV, men de kommer meget i lokal- og regionalpressen. Man kan også tage en række medarbejdere fra kommunen til kampe, lave aktiviteter for kommunens ansatte sammen med klubben. Der er mange muligheder, og selv små tiltag kan flytte meget. Men det letteste er bare at underskrive kontrakten og så håbe, at det går klubben godt, siger Simon Bastiansen til DAGBLADET Ringsted.

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App