¨

Børn var skyld i million-brand

Foto: TV ØST

Sort uheld er den mest sandsynlige årsag til, at beboerne i de 310 lejligheder i Klosterparken i Ringsted mistede den nye og topmoderne legeplads i en kæmpe brand.

- Vi mangler endnu at foretage en afhøring. Som det ser ud nu, er det overvejende sandsynligt, at børn er årsag til branden, siger Tom Buhl, der er efterforskningsleder hos Ringsted Politi. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

Politiet har talt med flere beboere i Klosterparken og har nu to børn i alderen seks til 10 år i kikkerten, oplyser Tom Buhl.

Klosterparken ejes af M. Goldschmidt Holding, som overtog boligkomplekstet på en tvangsauktion og efterfølgende gjorde meget ud af udearealerne.

Udover legepladsen har beboerne blandt andet en stor svimmingpool. Her er der opsat overvågningskameraer. Politiet har set filmene grundigt igennem, men man har ikke kunnet kaste en konkret mistanke på nogen.

- Vi har fået placeret nogle vidner, som vi har talt med. Man kan se nogle børn, der leger på pladsen, men billederne siger ikke noget om, hvem der har tændt ilden. Vi er ret overbeviste om, at børnene har leget med ild, men der er jo ikke tale om små pyromaner her. Nogle børn har leget med ild, måske har de fundet en lighter eller en æske tændstikker, og så er der sket et uheld, siger Tom Buhl til DAGBLADET Ringsted.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App