Borgmester glæder sig over 120 nye arbejdspladser til Ringsted

Om en måned åbner Telia et helt nyt kundecenter i Ringsted. Det glæder borgmesteren, der mener, det understreger kommunens udvikling.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Borgmester glæder sig over 120 nye arbejdspladser til Ringsted

Om en måned åbner Telia et helt nyt kundecenter i Ringsted. Det glæder borgmester Henrik Hvidesten (V).

Maj måned begyndte godt for Ringsted Kommune. Mandag afslørede mobil- og bredbåndselskabet Telia nemlig, at de den 1. juni åbner et helt nyt kundecenter i den midtsjællandske by.

Det betyder, at Telia inden længe skal finde mellem 100 til 120 medarbejdere til centeret i Ringsted. Tre ledere kommer fra det nuværende kundecenter på Amager, mens resten ifølge Telias kundeservicedirektør skal findes lokal.

Den nyhed glæder Ringsteds borgmester.

- Jeg er rigtig glad for, at det arbejde, vi har lavet sammen med Telia det sidste halve års tid, har båret frugt, så Telia har valgt at placere over 100 nye arbejdspladser i Ringsted. Det bliver en stor arbejdsplads for os, siger Henrik Hvidesten (V), borgmester i Ringsted Kommune, til TV ØST.

Borgmester: Understreger kommunens udvikling

- Det er med til at understrege hele den udvikling, som kommunen har gang i. Der flytter flere og flere til, der kommer flere og flere arbejdspladser, siger og tilføjer:

- Og det at kunne flytte hertil og have et arbejde, det, tror jeg, betyder rigtig meget for mange borgere. 

Centeret kommer til at ligge i eksisterende lokaler på Frejasvej, hvor Arbejdstilsynet tidligere har ligget.

Telia holder informationsmøde i Ringsted Kongrescenter onsdag den 10. maj.