¨

Borgere danner fælles front over nedlagt bro

Foto: TV ØST

Borgere i Balstrup-området går nu sammen om at råbe politikerne op. For siden Adamshøjbroen er nedlagt, har de oplevet mange trafikale problemer.

Borgere i Balstrup-området oplever mange problemer med den nedlagte Adamshøjbroen. 

Både før og efter, at broen blev revet ned, har beboere klaget til både kommune, region, Banedanmark og politiet over de trafikale problemer. 

Men i stedet for at gøre det hver for sig, danner beboerne nu fælles front i kampen. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

Det er Catja Vernel på Balstrupvej 117 og naboen Lizet Tue Christensen organiserede i lørdags et borgermøde, og her kom de mange frustrationer ud. 

- Der kom beboere fra 10-12 husstande på hele egnen, og tre andre kunne ikke komme, men bakker os op. Vi er knap 20 husstande, som alle er frustrerede over forholdene. Vores lille landsby er blevet et trafikalt knudepunkt. Trafikken er mangedoblet, her kører store landsbrugsmaskiner og mange flere private biler. Og folk kører også alt for hurtigt, siger Catja Vernel til avisen. 

Kun en vej

Vi håber, at når vi står sammen, bliver vi hørt, så vi får nogle løsninger på problemerne

Catja Vernel

For uden Adamshøjbroen er der kun én vej ud af Balstrupvej, som munder ud i Østre Ringvej. Her kører alle trafikanter, som skal til eller fra det østlige Ringsted. 

- Vi har haft fat i kommunen flere gange hver for sig, men det er, som om vi bliver fejet af. Vi håber, at når vi står sammen, bliver vi hørt, så vi får nogle løsninger på problemerne. Vi ønsker os blandt andet en rundkørsel ved Balstrupvej, så vi får reguleret trafikken og sat farten ned. Vores huse får sætningsskader af al den tunge trafik. Hvem skal bøde for det? Det skal vi også have afklaret, siger Catja Vernel.  

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App