¨

Bodybuilderstævne træt af Ringsted

Foto: TV ØST

Folkene bag fitness- og bodybuilderstævnet Loaded Cup er så trætte af Ringsted, hvor det flere gange har været holdt, at de nu vil finde et andet sted at være.

Stellan Bossen fra tøjfirmaet Loaded, der hvert år arrangerer bodybuildingstævnet Loaded Cup i Ringsted Kongrescenter er irriteret, for der er langt fra styr på stævnets økonomi endnu.

Problemerne ligger hos Ringsted Kongrescenter, som - knap otte uger efter Loaded Cup 2015 - endnu ikke har sendt fakturaerne på det store arrangement. Dermed kan Stellan Bossen og Loaded ikke gøre regnskaberne op, og det får ham nu til at sige, at Loaded Cup næste år afholdes et andet sted. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

Direktør og borgmester tavse

Hverken Ringsted Kongrescenters direktør Marius Byriel eller borgmester Henrik Hvidesten (V) har imidlertid ønsket at kommentere på sagen, da der er tale om et konkret kundeforhold.

Loaded Cups mange atleter og gæster sørgede for, at næsten alle hoteller i området kunne melde alt udsolgt i påsken, hvilket bliver til mange hundrede tusinde kroner i indtægter.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App